NIEUWE DIRECTEUR

Directeur Martina van den Dool heeft eind november 2020 afscheid genomen. Zij heeft bijna 6,5 jaar gewerkt aan lokale belangenbehartiging voor ouderen bij COSBO Stad Utrecht. COSBO Stad Utrecht dankt Martina voor haar inzet. Haar afscheid kon vanwege de Corona-crisis niet op de gebruikelijke wijze maar er is een afscheidsfilmpje gemaakt dat te zien is via de volgende link: Cosbo Afscheid Martina – YouTube

Haar opvolger is Beer Boneschansker. Beer is 61 jaar en woont in een seniorenflat in Amsterdam. Zijn carrière tot nu toe is breed en divers. Hij is opgeleid in de creatieve sector als theaterdocent en als theater- en filmregisseur. Beer regisseerde toneel, maakte zelf theaterstukken of theatrale installaties o.a. voor Oerol en maakte een aantal korte films. Hij was onder meer directeur van Festival 5D, een cultuurfestival van en door jongeren met een handicap waarmee aandacht werd gecreëerd voor meer inclusie in de podiumkunsten. Daarnaast heeft Beer zich altijd ingezet voor mensen met een handicap in verschillende bestuursrollen bij BOSK, Per Saldo en Ieder(in). Daarom is belangenbehartiging geen onbekend terrein.

Beer wil graag, naast de aandacht voor specifieke problemen waar ouderen tegenaan lopen, aandacht geven aan het enorme kapitaal dat de ervaring van ouderen met zich meebrengt en zich sterk maken voor een inclusieve samenleving waar iedereen bij hoort. Hij hoopt de komende maanden veel van u te leren kennen. Beer is in principe bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag op het kantoor van COSBO Stad Utrecht.

You may also like...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann