COSBO zoekt communicatiemedewerker/belangenbehartiger.

COSBO,  dé belangenbehartiger voor ouderen in de stad Utrecht, is op zoek naar een

Communicatiemedewerker / belangenbehartiger voor ouderen m/v (16uur)

die in staat is de communicatie van COSBO naar een hoger plan te brengen. Samen met het team signaleer je de behoeftes en belangen van ouderen in de stad. Op basis daarvan maak je communicatie-uitingen die de gemeente, organisaties en ouderen inspireren om zich voor deze belangen in te zetten.

Wat ga je doen?

  • Je volgt samen met het team de ontwikkelingen bij gemeente, lokale politiek, maatschappelijke organisaties en zorginstellingen die voor ouderen van belang zijn.
  • Je voert het communicatieplan uit en doet voorstellen voor de verdere ontwikkeling ervan om van COSBO een herkenbaar merk te maken
  • Je vertaalt onze speerpunten in goede communicatie via website, social media, print en andere middelen die voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Je onderhoudt de content voor onze website, social media en nieuwsbrieven.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Een relevante opleiding (HBO-niveau) op communicatiegebied en meerdere jaren werkervaring.
  • Aantoonbare affiniteit of ervaring met belangenbehartiging en Interesse in thema’s met betrekking tot ouderen die bij COSBO centraal staan, zoals wonen, zorg, welzijn, financiën, en cultuursensitief werken.
  • Betrokkenheid, flexibiliteit, pro-activiteit.
  • Je hebt een vlotte pen; je kunt aansprekende en foutloze teksten schrijven voor diverse kanalen en doelgroepen.
  • Sterke binding met de stad Utrecht.

We zoeken iemand die goed in ons kleine team past (vier personen / 2 fte), en tegelijkertijd heel zelfstandig aan de slag kan.

We bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de mogelijkheid te verlengen. Bij COSBO is de CAO Sociaal Werk van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal 8.

Beer Boneschansker, directeur, kan je telefonisch meer informatie geven (06-22044028). Het nieuwe jaarplan en communicatieanalyse zijn op verzoek beschikbaar. Je kunt tot 4 oktober reageren via info@cosbo-stad-utrecht.nl. Meer informatie over COSBO vind je op: www.cosbo-stad-utrecht.nl.

You may also like...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann