Creatief Café

De Beweegvriendelijke wijk is een project dat bewoners verleidt om fysiek, sociaal en mentaal fit te blijven. COSBO vindt het een mooi project dat jou als oudere fysiek in actie laat komen door bijvoorbeeld samen te sporten bij de Derde Helft. Dat kan op  elke vrijdagochtend van 10.00 – 12.30 uur in de wijk Utrecht Oost bij USV Hercules.

Maar ook elkaar te ontmoeten door te werken in een tuin  zoals de Voortuin, een buurtproject in Voordorp of door je creatief te stimuleren.

Dat laatste kan elke week op woensdagmorgen vanaf 10 uur in het Creatief Café bij ZIMIHC theater Wittevrouwen aan de Bouwstraat 55. kun je er binnenlopen voor een praatje, een kop koffie en/of een van de workshops die aangeboden wordt. Een vast onderdeel daarvan is de Buurtband, waar samen muziek gemaakt wordt. Ervaring is niet nodig, iedereen kan muziek maken. Of ga op op stap met de culturele wandeling van de Gilde en ontdek verrassende plekken en verhalen in de stad. Altijd al een keer willen steenhouwen of willen weten wat improvisatie theater is? Dan is dit je kans. 

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann