Hulp bij belastingaangifte 2021

Vanaf 1 maart 2022 kan iedereen weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Senioren die daar hulp bij kunnen gebruiken, kunnen terecht bij: 

U Centraal:

organiseert spreekuren voor inwoners. Het contact loopt via de Buurtteams in de wijken. Kijk hier voor adressen per wijk. Een medewerker van het Buurtteam laat weten welke stukken u mee moet nemen naar de afspraak. Het spreekuur zelf vindt plaats in de bibliotheken Overvecht, Kanaleneiland, Leidsche Rijn, Zuilen of Neude, in de periode van half maart tot half april. 

KBO Stad Utrecht: 

organiseert hulp voor leden. Informatie hierover is te vinden op de website van KBO Stad Leden kunnen zich voor hulp aanmelden bij de coördinator belastingservice via T (030) 251 37 30 of belastingservice@kbostadutrecht.nl. Vermeld altijd uw lidmaatschap nummer, naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Er wordt dan contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. Afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen en uw lidmaatschap wordt een bescheiden financiële bijdrage gevraagd voor de te maken kosten.  

FNV:

leden van FNV kunnen een afspraak maken om de belastingaangifte te laten invullen. Dat kan via de website of telefonisch op werkdagen: 088-368 368. Meer informatie, bijvoorbeeld over machtigingscodes, vindt u op de website.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann