GEANNULEERD: Inspiratiebijeenkomst “Nabijheid organiseren – hoe doen we dat?”

Helaas is de inspiratiebijeenkomst ‘Nabijheid organiseren: hoe doen we dat?’ op 2 april aanstaande geannuleerd, in verband met de ontwikkelingen rondom het corona virus.

Wij hopen van harte dat de bijeenkomst op een later tijdstip dit jaar alsnog doorgang kan vinden en zullen hier uiteraard over berichten.

=======================================================================================================

Als je ouder bent en mogelijk meer afhankelijk wordt van anderen, is nabijheid cruciaal: aandacht, activiteiten, zorg, ondersteuning en een netwerk in de buurt. Hoe organiseren we dat met elkaar? Welke rol hebben we dan: als buurtbewoner, als vrijwilliger, als professional of als manager? En kennen we elkaar voldoende om die nabijheid goed met elkaar te organiseren en te ondersteunen?
Er gebeurt al veel in de buurten van Utrecht op het snijvlak van welzijn en zorg. Wil je weten wat voor mooie voorbeelden er al zijn in verschillende wijken in de stad? Wil je meedoen of nieuwe contacten leggen? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst op 2 april 2020 (16.00 – 19.30 uur) in het Krachtstation (wijk Kanaleneiland).

COSBO is nauw betrokken bij de voorbereiding van het programma, dus als u suggesties hebt of iets kunt betekenen, laat het ons weten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann