Vind de weg naar instanties en activiteiten: PLUSGIDS

Wie wat ouder wordt, wil zich graag zelf redden zolang het kan. Maar hoe vind je de weg als je ergens hulp bij nodig hebt of ergens actief wil worden in de buurt? Start dan eens met de PLUSGIDS, een handig hulpmiddel in het woud van voorzieningen rond wonen, welzijn, zorg en inkomen.Haal de gids gratis af bij buurthuis, woonzorgcentrum, bibliotheek, huisarts. Ook het COSBO heeft altijd een aantal exemplaren voorradig.
De Plusgids Utrecht verschijnt elk jaar opnieuw en biedt een actueel overzicht voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht.
De gids geeft antwoorden op vragen zoals, waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Waar kan ik een seniorenwoning vinden? Kom ik in aanmerking voor zorgtoeslag?

Digitaal kunt u de informatie vinden via: U Gids , een informatieve site in beheer bij U Centraal. Het is een uitgebreide en online versie van de papieren Plusgids. De site biedt informatie, adressen en praktische handreikingen voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Op www.ugids.nl/info vindt u een kort  filmpje met uitleg over de website.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann