Vind de weg naar instanties en activiteiten: PLUSGIDS

Wie wat ouder wordt, wil zich graag zelf redden zolang het kan. Maar hoe vind je de weg als je ergens hulp bij nodig hebt of ergens actief wil worden in de buurt? Start dan eens met de PLUSGIDS, een handig hulpmiddel in het woud van voorzieningen rond wonen, welzijn, zorg en inkomen.Haal de gids gratis af bij buurthuis, woonzorgcentrum, bibliotheek en andere openbare plaatsen. COSBO heeft ook altijd een aantal exemplaren voorradig.
De Plusgids Utrecht verschijnt elk jaar opnieuw en biedt een actueel overzicht voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. De gids geeft antwoorden op vragen als: Waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Waar kan ik een seniorenwoning vinden? Kom ik in aanmerking voor zorgtoeslag?

Digitaal kunt u de informatie vinden via: U Gids , een informatieve site in beheer bij U Centraal. Het is een uitgebreide en online versie van de papieren Plusgids en deze wordt ook steeds meer op wijkniveau aangevuld. De site biedt informatie, adressen en praktische handreikingen voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Op www.ugids.nl/info vindt u een kort filmpje met uitleg over de website.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann