Theo Wennekes interim-directeur COSBO-ACO 

Per 1 januari 2023 is Theo Wennekes aangesteld als interim-directeur van COSBO-ACO. Met een rijke ervaring in de sectoren waarin de organisatie actief is, zal hij vormgeven aan de nieuwe fase die COSBO-ACO ingaat. Theo Wennekes: ‘Ik woon ruim 30 jaar in Utrecht, samen met mijn partner Geertje. In mijn professionele leven ben ik, hoofdzakelijk als directeur-bestuurder, werkzaam geweest in achtereenvolgens het welzijnswerk voor ouderen; de sector verzorging, verpleging & thuiszorg; de belangenbehartiging van senioren en binnen een woningcorporatie voor seniorenhuisvesting. Dit alles in diverse steden en regio’s in het land.  

In Utrecht was ik als vrijwilliger meerdere jaren onafhankelijk bestuurslid van de gemeentelijke adviescommissie ouderenbeleid (ACO) en lid van de centrale cliëntenraad van het Diaconessenziekenhuis in Utrecht. Momenteel ben ik ook actief als voorzitter van het toezichthoudend bestuur van een instelling voor maatschappelijke dienstverlening in Nieuwegein.  

Naar mijn overtuiging staat COSBO-ACO voor een goede zaak. Vanuit mijn achtergrond wil ik daarom in de komende periode een positieve bijdrage leveren aan een vernieuwde interne structuur en de herpositionering van de organisatie.’

Foto: Moon Saris

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann