UITNODIGING VERKIEZINGSDEBAT OUDEREN

De gezamenlijke ouderenorganisaties ACO, FNV Senioren, KBO-Leidsche Rijn, KBO Stad-Utrecht en COSBO-Stad-Utrecht organiseren een VERKIEZINGSDEBAT OUDEREN voor de raadsverkiezingen van maart 2022. Het debat vindt plaats op woensdag 23 februari 2022 van 14-16 uur.

65-Plussers vormen de snelst groeiende groep in Utrecht. Het is essentieel dat zij, ook via hun stemgedrag, opkomen voor hun belangen. Hoe kunnen politieke partijen ervoor zorgen dat senioren in Utrecht prettig kunnen blijven wonen, meedoen en gezond blijven? Tijdens het debat krijgen de politieke partijen gelegenheid hun standpunten en plannen op deze terreinen toe te lichten.  Het debat zal worden geleid door Elisabeth van den Hoogen www.debatdame.nl.

Doel van het debat is om senioren de kans te geven zich goed te informeren, zodat zij op 16 maart een bewuste stem kunnen uitbrengen. De ouderenorganisaties roepen hen op te gaan stemmen maar geven geen stemadvies.

De deelnemende partijen zijn fysiek aanwezig. Vanwege de Corona-maatregelen is de ruimte in de zaal zeer beperkt. U kunt het debat volgen via de livestream. Aanmelden voor de livestream kan tot uiterlijk maandag 21 februari 2022 via debat@cosbo-stad-utrecht.nl. Van harte welkom!

Als u zich al heeft aangemeld, ontvangt u binnenkort bericht.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann