Uitvaart in coronatijd toch naar wens? Leg het voor aan de uitvaartondernemer!

Sinds de coronacrisis merken uitvaartondernemers dat veel mensen geen idee hebben wat er ondanks alle beperkende maatregelen toch mogelijk is bij een begrafenis of crematie. Men houdt vast aan bepaalde ideeën of beelden van hoe het allemaal had moeten zijn, maar men weet vervolgens niet te bedenken hoe het óók kan en dat veel aspecten naar eigen wens en op maat toch ingevuld kunnen worden. Bovendien is het vaak nogal een grote stap om een uitvaartonderneming te benaderen voor vragen of informatie. “Dat komt nog wel een keertje, ooit…”. En dat is jammer.

De vier vrouwen van uitvaartonderneming De Zwaan benaderden COSBO over het belang van zulke informatie, omdat ze merkten dat niet alle mensen weten wat er allemaal nog wél mogelijk was rondom een begrafenis of crematie, en zich al snel schikten in restricties die te vermijden waren. Zouden wij juist de oudere inwoners van Utrecht hier eens op attent willen maken? Het kan zoveel onduidelijkheid wegnemen, wanneer men een uitvaartondernemer tijdig vragen stelt en uitleg laat geven. Zeker De Zwaan Uitvaarten gaat graag met u in gesprek, vrijblijvend en kosteloos. De ervaring leert dat zoiets veel helderheid en rust geeft, voor uzelf en ook voor uw nabestaanden.

Meer informatie of een afspraak: bel 030- 238 00 38 of via info@dezwaanuitvaarten.nl.

U bent van harte welkom op het kantoor van De Zwaan Uitvaarten (Nieuwe Koekoekstraat 101 in Utrecht), maar het is ook mogelijk dat iemand op afspraak bij u thuis komt.

Ook biedt De Zwaan Uitvaarten regelmatig een interactieve workshop aan, waarin ze op speelse en lichte wijze met de deelnemers in gesprek gaan over voorbereidingen voor deze laatste reis. Na afloop hebben de deelnemers ideeën opgedaan, informatie over wat er kan en wat er mag en weet men beter wat men zelf wil beslissen en wat er overgelaten kan worden aan naasten. Meer informatie over de workshop vindt u hier: www.dezwaanuitvaarten.nl/actueel/workshop

 

You may also like...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann