Vacature bij COSBO: belangenbehartiger (16 u/pw)

Het bureau van de stichting COSBO-Stad-Utrecht is op zoek naar een belangenbehartiger m/v (16/36), die in staat is te signaleren, informeren, verbinden en initiëren. Een echte netwerker, die Utrecht goed genoeg kent om op de juiste momenten en plaatsen van invloed te kunnen zijn. Een inhoudelijk sterke gesprekspartner, die de belangen van ouderen op allerlei beleidsterreinen en op verschillende niveaus kan bepleiten.

Wat ga je doen?

  • Je volgt relevante ontwikkelingen bij gemeente, lokale politiek, maatschappelijke organisaties en zorginstellingen met betrekking tot onderwerpen die voor ouderen van belang zijn.
  • Je tracht beleidsontwikkeling en –uitvoering te beïnvloeden door actieve deelname aan bijeenkomsten, projecten en netwerkactiviteiten, met specifieke aandacht voor bijvoorbeeld oudere migranten, LHBTI of minima.
  • Je signaleert knelpunten en initieert activiteiten die kunnen leiden tot verbetering of aanpassing van beleid.
  • Je onderhoudt contacten met vrijwilligers van COSBO, bijvoorbeeld door het organiseren van bijeenkomsten rond actuele thema’s of het doen van onderzoek. Daarnaast coördineer je het informele Netwerk Oudere Migranten Utrecht (NOMU).
  • Je levert bijdragen aan de informatievoorziening/kennisoverdracht over en aan ouderen.

Wat is daarvoor nodig?

  • Een relevante opleiding (HBO-niveau) en meerdere jaren werkervaring (b.v.k. in Utrecht).
  • Brede kennis van thema’s die bij COSBO centraal staan, zoals wonen, zorg, welzijn, financiën, en aantoonbare ervaring met migrantengroepen en cultuursensitief werken.
  • Betrokkenheid, flexibiliteit, pro-activiteit en goede uitdrukkingsvaardigheid.

We zoeken iemand die goed in ons kleine team past (vier personen / 2Fte), maar tegelijkertijd geheel zelfstandig aan de slag kan met actuele thema’s en projecten. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden.

Het arbeidscontract geldt voor 16 uur per week (excl. eventuele projecturen), bij voorkeur verdeeld over drie dagen. Enige flexibiliteit qua werktijden is nodig. Het gaat aanvankelijk om een tijdelijk contract voor 1 jaar, daarna om te zetten in een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid). Het COSBO hanteert de CAO Sociaal Werk (o.b.v. functieniveau 8).

Sollicitaties voor 6 april 2020 richten aan: info@cosbo-stad-utrecht.nl, ter attentie van Martina van den Dool (directeur). Informatie over wat COSBO doet: www.cosbo-stad-utrecht.nl  of  bel : 06-22774555.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann