We gaan allemaal een keer dood. Praat u daar wel eens over?

Wat is goed om nu al te regelen voor mijn laatste levensfase?

Hoe kijk ik terug op mijn leven? Wat zou ik nog willen zeggen of doen? Wil ik wel of niet gereanimeerd worden? Wie mag voor mij spreken als ik dat zelf niet meer kan? Welke hulp kan ik krijgen als het nodig is?

Het is belangrijk om hier tijdig over na te denken en het te bespreken met iemand in je omgeving en met de huisarts. Om de juiste afwegingen te kunnen maken, is goede informatie nodig.

Informatiebijeenkomsten

Vrijdag 29 oktober van 14.00 – 16.00 uur
Theaterzaal van Het Wilde Westen, Everard Meijsterlaan 1d 5333 CK Utrecht (wijk Lombok)
Woensdag 17 november van 14.00 – 16.00 uur
De Saffier, Saffierlaan 8-10, 3523RC Utrecht (wijk Hoograven)

Welkom

Iedereen is welkom. We raden aan om samen met bijvoorbeeld uw partner, kind of een vriend(in) te komen. Twee horen meer dan één!

Aanmelding

info@stadshospiceutrecht.nl of bel het Stadshospice Utrecht op 030-2916040. Voor meer informatie over alle bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Margriet Wanders: m.wanders@careyn.nl of 06-23027072.
Kijk voor meer informatie ook op www.weetuwatuwilt.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann